Bir başqasına Snapchat göndərsəm də, hələ açmamışam və hesabımı sildimsə, o mesaj da silinəcəkmi?


cavab 1:

Snapchat bu suala rəsmi səhifədə cavab verir.

Məxfilik Siyasəti • Snapchat

“Hesab silinməsi

. Ümid edirik ki, bir müddətdir Snapchatter olaraq qalacaqsınız, nədənsə hesabınızı silmək istəsəniz

burada

. Hesabınızı silmək istəsəniz, məlumatlarınızı serverlərimizdən silmədən əvvəl hesabınızı bərpa etmək üçün 30 günə qədər vaxtınız olacaq. Bu müddət ərzində hesabınız digər Snapchatters üçün görünməyəcək. ”

Beləliklə, əsasən, bəli. Hesabınız yox oldu ’t, ancaq digər istifadəçilər hesabınızı görə bilməz və ya mesajlarınızı aça bilməz.